Nieuws en Blog

Mijn vrouw en ik

4 Oktober, de dag dat Sjouk en ik onze eerste date hadden in 2015. Vanaf toen eigenlijk allebei al volledig verkocht waren. Nu maandag 4 oktober vieren we niet onze eerste date, maar ben ik met Lijm de Zorg naar Den Haag, om wederom te laten zien hoeveel er nog moet veranderen binnen de GGZ.Meer lezen over “Mijn vrouw en ik”

Hoe nu verder?

De foute kerstbalcompetitie was iets om naar uit te kijken. De voorbereiding, het zoeken naar de perfecte kerstbal, elkaars vondst bewonderen. En dan delen met de omgeving. Wat vinden zij er van? En ook daar merkten we dat er naar uit gekeken werd. Daarom mag deze geweldige traditie ook nu niet ontbreken. Maar het moetMeer lezen over “Hoe nu verder?”

De winnaarrr van 2020

Voelde je het ook oplopen? Elke dag dat het dichterbij kwam… Welke kerstbal vinden we het meest fout? Is het van lelijkheid? Is het omdat het zo’n bijzonder gek jaar was en de kerstbal daar het beste bijpast? Is het omdat het gewoon echt, maar dan ook ├ęcht niet kan? (ik kijk heus niet naarMeer lezen over “De winnaarrr van 2020”


%d bloggers liken dit: